Alle har et arbeid å gå til og alle bidrar etter evne og muligheter. Vårt mål er å skape meningsfulle oppgaver for alle og lage nyttige produkter av høy kvalitet. Å kunne skape, lære og være kreativ i samspill med andre, bidrar til god trivsel, bevegelighet og glede i hverdagen.

Miljøet er et viktig aspekt i vår helhetlige tilnærming og derfor driver vi etter økologiske og biodynamiske kretsløpsprinsipper. Råvarene som dyrkes frem og utvinnes fra gårds-, skogsdrift og gartneri blir videreforedlet i verkstedene våre. Landbruket med sine ulike grener, vever sammen hele området til en fantastisk øko-landsby med bærekraft i alle ledd. Her er det sundt og trygt å leve livet.

Salg: Vi har 2 tradisjonelle markedsdager i året der vi åpner landsbyen for besøk, aktiviteter og verkstedsutsalg. Åpen dag er første lørdag i september og Julemarked siste lørdag i november hvert år. Ellers kan det meste kjøpes i landsbybutikken eller etter avtale, direkte fra grønnsakskjelleren.

En del av våre 16 verksteder tar også gjerne imot bestillinger, det er bare å ta kontakt.   

Er du nysgjerrig på hvilke verksteder vi har? Vær med på en liten reise og bli kjent (se og klikk på listen på høyre side)

 

   David